Carta oberta del president del CB Ripollet a la ciutadania de Ripollet



Us adreço aquest escrit per agrair-vos la vostra col·laboració amb el club que presideixo, el Club Bàsquet Ripollet. És gràcies a les vostres aportacions que l’entitat és possible i ben viva, vuit dècades després de la seva fundació.

Som hereus i hereves d’un llegat magnífic: el Club Bàsquet Ripollet, l’entitat que compartim i portem al cor. Una entitat que forma part indissociable del nostre poble. És per això que tot el que viu la nostra comunitat també ens afecta directament. La maleïda crisi, que colpeja tantes veïnes i veïns, també afecta la pràctica esportiva. La situació, no vull enganyar-vos, no és bona.
Especialment delicada és la vessant econòmica, afectada per la pèrdua de suports comercials i empresarials.

Arribats a aquest punt, vull ser optimista. Estic convençut que la turmenta passarà i arribaran temps de bonança. Cal, però, preparar-los. És necessari treballar per afrontar el camí de la recuperació. Per això i ara més que mai són necessàries moltes mans, moltes col·laboracions.

Vull demanar-vos, veïns i veïnes de Ripollet, que feu un pas endavant. Que ens ajudeu a la junta actual. Qualsevol cosa que pugueu fer per l’entitat sumarà i permetrà garantir el futur d’un dels clubs degans de la nostra ciutat. 

Dilluns 28 de novembre, a les 21h i al Centre Cultural, celebrem l’Assemblea Ordinària del club. Obrirem les portes a tothom que vulgui fer-nos costat. M’agradarà veure-us i compartir amb vosaltres les inquietuds, preguntes, propostes que poden falcar el club de totes i tots. Ara més que mai.

Rafael Díaz
President
Club Bàsquet Ripollet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada